Birlikte saf tuttular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazında buluştu.

Birlikte saf tuttular!
banner127

İki isim cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında birlikte saf tuttu.Törenin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı'na aracına kadar eşlik etti. Tokalaştıkları gözlenen iki ismin bir süre ayaküstü sohbet ettikleri de gözlendi.

Cami çıkışının ardından İmamoğlu basın mensuplarının karşısına geçerek soruları yanıtladı. Bir basın mensubunun “Dün havaalanında da Erdoğan'ı karşılamaya gittiniz. Mazbatayı aldıktan sonra ilk protokoldeki görevinizdi. Dün nasıl geçti? Aranızda diyalog geçti mi? Biraz önce de cenazede birlikteydiniz.” demesi üzerine İmamoğlu, “Karşılaşmamız gerekiyor çünkü bu millete hizmet eden iki makama sahibiz. Kendisi Cumhurbaşkanımız ben de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bunlar gayet doğal. Nezaketin, buluşmanın normalleşmesi gerek. Ben bunu temsil etmeye çalışacağım. Daha önce de söyledim. Fırsat bulursam merhabalaşırım, kucaklaşırım. Fırsat bulursam bu ülke adına bu şehir adına sohbet ederim. Benim için onurdur. Bugün de kandillini kutladım.” diye cevap verdi. “Hayırlı olsun dedi mi size” diye sorulması üzerine de İmamoğlu, sadece kutladığını söyledi.

SON DAKİKA!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde, İBB Veritabanı kayıtlarının elektronik ortamda kopyalanması işlemine yapılan itiraz sonrası İstanbul 4. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması kararı verdi.

İBB'DEN AÇIKLAMA!

İBB'den konuya ilişkin yapılan açıklamada ise; elektronik veri tabanı ve alt yapılarının yedeklerinin ve log kayıtlarının belediyenin dijital arşivinde tutanakla kayıt altına alınacağı, kurum dışına herhangi bir bilginin çıkarılmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30