Makam aracını satılığa çıkarttı

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu makam aracını satılığa çıkardı

Makam aracını satılığa çıkarttı

Kırşehir'de 31 Mart'ta yapılan yerel seçimleri kazanan Selahattin Ekicioğlu göreve geldikten sonra makam aracını satılığa çıkarttı. Aracın elden çıkarılmasını öngören karar mecliste çoğunluğun oylarıyla kabul edildi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, mecliste yaptığı konuşmada yakıt masraflarının belediye tarafından karşılanması halinde bundan sonra kendi aracını makam aracı olarak kullanmak istediğini söyledi ve bu konuda meclisten yetki istedi.

Yerel seçimlerde daha önce AK Parti'de olan Kırşehir'de CHP'li aday Selahattin Ekicioğlu oyların yüzde 44,79'unu alarak belediye başkanı seçilmişti. AK Parti'nin adayı Yaşar Bahçeci yüzde 38,67 oy oranında kaldı.

Mecliste yapılan oylamada daha önce Halim Çakır döneminde alındığı belirtilen ve hangara çekilen 40 AK 001 plakalı mercedes marka araç satılığa çıkarılmış oldu. Ekicioğlu’nun bu talebine AKP’li meclis üyeleri karşı çıktı. Talep, CHP, MHP ve İYİ Partililerin verdiği 21 oyla kabul edildi.

Makam araçlarını kaldıran bir diğer belediye başkanı Serdar Sandal oldu. İzmir'de Bayraklı belediye başkanlığı seçimlerini kazanan Sandal tasarruf tedbirleri kapsamında belediye araçlarının kaldırıldığını duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30