Ödüllü sporcu öldürüldü!

İzmir'de vücut geliştirmede geçen yıl kainat 2'ncisi olan Pınar Çoban (31), sevgilisi Ferhan Sarıçam (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Ferhan Sarıçam, daha sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi

Ödüllü sporcu öldürüldü!
banner115

Uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle tanınan Pınar Çoban, sevgilisi Ferhan Sarıçam ile bilinmeyen bir nedenle dün tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ferhan Sarıçam tabancasını çekip Pınar Çoban'a art arda ateş etti.

Pınar Çoban'ın 5 gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda erkekler için söylediği sözler de dikkat çekti.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis, ikilinin cansız bedeniyle karşılaştı. Komşuları, yaklaşık 2,5 yıldır aynı evi paylaşan çiftin sık sık tartıştığını söyledi.

Ferhan Sarıçam daha sonra kendi amcasını telefonla arayarak, "Pınar’ı vurdum. Bu saatten sonra ben de yaşayamam. İntihar ediyorum" dedi. Amcasının ikna çabası sırasında Ferhan Sarıçam, aynı tabancayı kafasına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi. 

PINAR ÇOBAN KİMDİR?

Hayatını kaybeden Pınar Çoban, yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı rahatsızlığı yaşamaya başladı. Pınar Çoban, doktorun telkinleriyle spora başladı ve bir süre sonra spor hayatının büyük bölümünü kapladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30