Teröristlere dağları dar edeceğiz

Hakkari Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, karla kaplı kentte, olumsuz hava koşulları ve zorlu doğa şartlarına rağmen bölücü terör örgütü PKK'ya karşı başarıyla mücadelesini sürdürüyor.

Teröristlere dağları dar edeceğiz
banner115

Kent merkezindeki Bayraktepe'nin yanı sıra 3 tepeye konuşlandırılan "Kale-1", "Kale-2" ve "Kale-3" ile Hakkari-Yüksekova-Çukurca yolundaki "Kale-4" güvenlik noktalarında görevli özel harekat polisleri, yerli ve milli silahlar ile tam donanımlı ekipmanların desteğiyle bölgeyi kontrol altında tutuyor.

Bölgenin huzuru ve güvenliği için nisan ayına rağmen karla kaplı bölgede gece gündüz demeden koordineli arama-tarama, nöbet ve gözlem faaliyeti yürüten "özel kahramanlar", görevlerini cansiparane yerine getiriyor. 

Vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürmelerini sağlayan polisler, 7 gün 24 saat elleri tetikte görev yapıyor.

Kentte görevli özel harekat polisi, AA muhabirine, bayrak, din ve vatan uğruna görev başında olduklarını söyledi.

Kutsal saydıkları değerler uğruna seve seve canlarını vermeye hazır olduklarını dile getiren özel harekatçı, "Hakkari polis özel harekat olarak sınır bölgesinden tüm teşkilat mensuplarımızın 174. kuruluş yıl dönümlerini tebrik ediyoruz." dedi.  

"Teröristlere dağları dar edeceğiz"

Başka bir polis memuru da vatanın bölünmez bütünlüğü için görevlerini seve seve yerine getirdiklerini anlattı.

Bölgenin huzuru ve güvenliği için yoğun çaba gösterdiklerini ve devletin kendilerine her türlü imkanı sağladığını vurgulayan polis memuru, şöyle konuştu:

"Yerli ve milli silahlar ile teknolojik ekipmanlarla dağlardaki teröristlere hiçbir şekilde ödün vermeden görevimizi yerine getiriyoruz. Bu teröristlere dağları dar edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz buralarda olduğumuz müddetçe onlar buralarda olmayacaklardır. Bayrağımız her yerde dalgalanmaya devam edecektir. Devletimiz, milletimiz var olsun. Hakkari'nin il sınırları içerisinde, Türkiye'mizin sınırları içerisinde 24 saat görevdeyiz." 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30