Neden Fransızca?

ÜYP (Üstün Yetenekliler Programı)

En iyi Okul İklimi

Butik Okul Modeli

Neden Fransızca?

54 ülkede 72 milyon insan tarafından bilinmekte ve konuşulmaktadır. Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, UNESCO, NATO, Uluslararası Olimpiyat Komitesi, Uluslararası Kızılhaç gibi organizasyonların resmi dili olarak kullanılmaktadır. İtalyanca ve İspanyolca ile %40 benzerlik göstermektedir. Tüm dünyada moda, tiyatro, yemek kültürü, görsel sanatlar, dans, mimari ve edebiyat gibi alanlarda uluslararası bir konuma sahiptir.

ÜYP (Üstün Yetenekliler Programı)

Üstün yeteneklilere uygun ve onlara özel eğitim veren tek okuluz. ÜYEP, BİLSEM öğrencileriyle birlikte WISC-R testinden 129 puan ve üstü alan öğrenciler okuldan bağımsız yürütülen ÜYP programına katılmaya hak kazanırlar. Bu programda öğrencilere 21. Yüzyıl becerileri verilirken, liderlik, iletişim ve farkındalık becerileri de geliştirilir.

En iyi Okul İklimi

Kendi eğitim modeli BÜGEM'i uygulayan Eskişehir'in en iyi okul iklimli kolejiyiz. Öğrencilerimizi, kendilerini Çağfen ailesinin önemli ve değerli bir bireyi olarak hissettikleri, duygularına, değerlerine saygı gösterilen, birlikteliğin ve biz duygusunun yüceltildiği bir okul ikliminde yarınlara hazırlamaktan yanayız. Bu amaçla çaba göstermeyi önemli ve değerli buluyoruz.

Butik Okul Modeli

Öğrencilerimizi Parmak İzine Kadar Tanıyoruz Yetenekleri ve özellikleri doğrultusunda ilgiyle yetişen öğrencilerin aidiyet duyguları gelişir başarıları artar ve olumsuz vakalardan uzak kalır. Öğretmenle öğrencinin bire bir iletişim halinde olduğu BOM öğrencilerin mutlu olmasını sağlar.

Gökhan G.
Gençlik Merkezi Müdürü

Pelin T.
İnsan Kaynakları

Pınar G.
Uzman Aile Hekimi

Aslı K.
Öğretmen

Emel E.
Ev Hanımı

Meryem K.
Öğretmen

Türker A.
İdari İşler Müdürü

Nuray A.
İşletmeci

Ayfer K.
Öğretmen

İlkay A.
Öğretmen

Kurumsal

Biz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli, manevi, sosyal ve kültürel değerlerini benimsemiş,bu ortak değerleri yaşatmayı ve geliştirmeyi görev edinen; yetiştireceği nitelikli bireylerle, vatanını ve milletini yüceltmeyi amaçlar

Çağfen Tanıtım Videosu

Gelecek İçin Varım.

Video Galeri

Tümünü Görüntüle