Ceylan Köse hakkında merak edilen müzik kariyeri. Peki kaç yaşında? aslen nereli? albüm çalışmaları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1982 yılının şubat ayında dünyaya gelen Ceylan Köse Adana doğumludur. İlköğretim ve Ortaokul eğitiminin ardından Adana Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği bölümünde eğitim almıştır. Ayrıca yine o süreç içerisinde konser ve etkinliklerde sahne almıştır. En son Ankara Gazi Üniversitesi’de Müzik ve Sahne sanatları Fakültesi’nden mezun olmuştur.

2010 ve 2011 yıllarında gerçekleşmiş olan ve TRT ve Denizli Belediyesi ortak yapımı Türkçevizyon Festivali bünyesinde konserler vermiştir. 2010 senesinde 6 Mayıs Radyo Günleri kapsamında Kıbrıs’ta, TRT ekranlarında yayınlanmış olan konserlerde solist olarak sahne almıştır. Uzun süre ise Zeki Bar’da solist olarak sahne kariyerini devam etmiş, daha sonra Salata Mesa, ardından Klarnet Sahne isimli mekanlarda sahne hayatını sürdürmüştür.

Günümüzde Ankara’nın en önemli sesleri arasında olan başarılı sanatçı müzik severleri ise Ankaralı isimli albümü ile buluşturmuştur. Albüm 3 şarkı ve 2 farklı versiyonda oluşan pop albümü olarak hazırlanmış ve büyük bir ilgi görmüştür. Albüm’ün müzik yönetmenliğini ise Ahmet Özden üstlenmiştir. 2019 yılında ise Sekiz’de 8: Ozan Özdemir Project isimli albümü ile müzik kariyerini sürdüren sanatçı, youtube video sitesinde ise bir çok eseri canlı olarak seslendirmekte ve müzik severlerle buluşturmaktadır.

21 ocak 2018 tarihinde Hüseyin Demirçe ile dünya evine girmiştir. Başarılı sanatçı günümüzde yaşantısını ailesi ile birlikte Ankara’da sürdürmektedir.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30