Squid Game partisine silahlı saldırı

Panama'da Güney Kore dizisi Squid Game teması baz alınarak düzenlenen Cadılar Bayramı partisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

Squid Game partisine silahlı saldırı
banner127

Son dönemin fenomen dizisi Squid Game bu sefer 8 kişinin hayatını kaybettiği çatışma ile gündemde.

Güney Kore dizisindeki tema baz alınarak düzenlenen Cadılar Bayramı partisine silahlı saldırı düzenlendi.

Lad Bible’ın yerel basına dayandırdığı haberine göre, Panama’nın Santa Ana semtindeki parti iki çetenin çatışmasına sahne oldu. Aynı haberlere göre, saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

Cansız bedenleri çöp konteynerinden çıktı

Olayın bir bowling salonunda meydana geldiği ve beş kişinin vurularak öldürüldüğü, yedi kişinin yaralandığı ve diğer üç cesedin yakınlardaki bir çöp konteynerinde bulunduğu belirtiliyor.

Polis kaynaklarına göre saldırıyı başlatan saldırgan olay yerinde, hayatını kaybettiği bildirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

‘Kardeşini korumak için silah kullandı’

Bu kişilerden birisinin hayatını kaybedenlerden birinin kardeşi olduğu açıklandı. Polis ‘Kardeşini korumak için silahını kullandığı ihtimali üzerinde duruyoruz’ açıklamasında bulundu.

Hürriyet’in aktardığı habere göre, basına açıklamalarda bulunan Polis Müdürü John Dornheim, olaya karışanların birçoğunun sabıka kaydının bulunduğu bilgisinin altını çizdi.

Davanın savcısı ise ‘Bu suç grupları çete kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak gibi suçları işlemekten vazgeçmeyecek. Ancak bunun da bazı sonuçları olacak’ ifadelerini kullandı.

Bu iki çete arasındaki husumetin uzun bir geçmişi olduğu da gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30