Bu hafta sonu AÖF sınavları var

AÖF takvimine göre; Güz Dönemi finalleri 18 - 19 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu hafta sonu AÖF sınavları var

AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gözler Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanacak olan AÖF sınav giriş yerlerine çevrildi. AÖF final sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. AÖF final sınav giriş yerlerine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar.. 

AÖF FİNAL SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sınav yerlerinin sınav tarihinden 1 hafta önce açıklanması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerlerini açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacak. 

AÖF SINAVLAR NE ZAMAN?

Güz Dönemi finalleri 18 - 19 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlenecek.Bahar Dönemi vizeler 18 - 19 Nisan 2020 Bahar Dönemi finalleri 13 - 14 Haziran 2020 tarihlerinde düzenlenecek.Alttan dersi olanlar için Yaz Okulu sınavları 22 - 23 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenecek. 

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Geçersiz Belgeler

Öğrenci Kimlik Kartı

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30