banner118

Fidan dikme hedefini ikiye katlandı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okul açılışında 100 bin fidan dikmiştik çocuklarımızla, bu yıl sayıyı ikiye katlıyoruz. Her çocuğun başına bir yeşil gölge büyütene kadar devam." ifadesini kullandı.

Fidan dikme hedefini ikiye katlandı
banner115

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir ağaçla fotoğraf çektirdiğinde çok yakın bir arkadaşıyla fotoğraf çektiriyormuş gibi hissettiğini belirtti.

"Ağaçlar ne hissediyor bilmem, istiyorum ki gittiğim her ilde binlerce arkadaşım olsun." ifadesini kullanan Selçuk, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizden birinin fikriydi. Her gittiğim ilde o ilin plakası kadar fidanla karşılıyor öğrenciler beni. Birlikte o sayıda fidan dikiyoruz. Tokat'a 60, Kars'a 36 fidan. Dedim, öğretmenim niyet güzel ama Adana'nın, Adıyaman'ın, Afyon'un suçu ne? Plakalar dursun, biz o şehirdeki öğrenci sayısı kadar ağaç dikmeyi hedefleyelim. Okul açılışında 100 bin fidan dikmiştik çocuklarımızla, bu yıl sayıyı ikiye katlıyoruz. Her çocuğun başına bir yeşil gölge büyütene kadar devam."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30