'Tozlanmasın Okunsun' projesi, minik yüzleri güldürdü

Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK), şehir içi ve şehir dışı gönüllülük projelerine hız kesmeden devam ediyor.

'Tozlanmasın Okunsun' projesi, minik yüzleri güldürdü
banner127

Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü, köyde eğitim görmekte olan öğrencilerin kısıtlı imkanlarını artırabilmek ve onların bilgiye, kitaba erişimini sağlayabilmek için bu sene de kolları sıvayarak işe başladı.

Gönüllü öğrencilerden oluşan ekip, bu sene ‘Tozlanmasın Okunsun’ projesi kapsamında Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Şentepe İlkokulu'nun kütüphane ve kitap ihtiyacını karşıladı. Anadolu Üniversitesi'nin desteği, köy halkının, öğretmenlerin ve çocukların sıcaklığı ile birlikte okul bahçesinde kütüphane materyalleri birleştirilerek her şeyiyle tam donanımlı bir kütüphane oluşturuldu.

 Bin 500 kitaba ilave olarak atölyelerde kulüp üyesi öğrencilerin yaptığı rengarenk ayraçlar ve gezegen tasarımları da kurulan kütüphaneye canlı ve renkli bir hava kattı. Kütüphane kurma aşamasına okulda eğitim görmekte olan minik öğrencilerin de destek verme isteği ortaya renkli anlar çıkardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30