2020 inşallah ihracatın arttığı bir yıl olur

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği Başkanı Şamil Seyhan 2020 yılı öncesinde, "ESMİAD olarak, bir çok sanayici ve iş insanı ile görüşmeler yaptık. Bu istişareler neticesinde, iş dünyasının yatırımlarını sürdüreceğine dair haberler aldık. İnşallah ihracatın arttığı, ithalatın azaldığı bir yıl olur" açıklamasını yaptı.

2020 inşallah ihracatın arttığı bir yıl olur
banner115

Başkan Şamil Seyhan yaptığı yazılı açıklamada, "Sınavlarla dolu bir yılı ülkece  geride bıraktık. İçimizde ve dışımızda ekonomik savaşlar verdik. Milli ve yerli meselelerde hassas kaldık. Ürettik, sattık, engellendik, çaba gösterdik kazandık. Yüce Türk Ordumuz ve emniyet güçlerimiz sayesinde rahat uyuduk. Sınır ötesi harekatlarımızla düşmanlara korku verdik. Ve cennet mekan şehitler verdik.

“Türk’ün Türk’ten  başka dostu yoktur” dedik. Anlatmaya çalıştık. Çocuklara tecavüz edenlere ve kadına şiddeti bırakmayanlarla yani cehalatle mücadele ettik. Ve büyük umutlarla 2020 yılına saatler saymaya başladık. ESMİAD olarak, bir çok sanayici ve iş insanı ile görüşmeler yaptık. Bu istişareler neticesinde, iş dünyasının yatırımlarını sürdüreceğine dair haberler aldık. İnşallah ihracatın arttığı, ithalatın azaldığı bir yıl olur. 2020 yılı, 2019’un yaralarının sarıldığı bir yıl olacağını ümit ediyoruz. Millet olarak tüm sorunların üstesinde geleceğimizden de şüphemiz yok. Bu vesile ile, fitneden uzak, çok keyifli, sevgi dolu, sağlıklı, huzurlu, başarılı, kazançlı ve imanlı bir 2020 olması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30