23 Nisan coşkusu Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda yaşanacak

Tepebaşı Belediyesi, 29 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği birbirinden renkli etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatacak.

23 Nisan coşkusu Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda yaşanacak
banner115

Tepebaşı Belediyesi milli günlerde vatandaşlar için özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

29 Nisan Cumartesi günü de birbirinden renkli etkinlikler, özellikle çocuklar olmak üzere kent halkı ile buluşacak. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nın ev sahipliği yapacağı kutlamalar kapsamında Eko Şov gösterisi, Bando Melodi gösterisi, erken çocukluk eğitim merkezlerinin gösterileri, müzik ve defile gösterisi, halk dansları, bale gösterisi, jimnastik gösterisi, Kore pop dans grubu gösterisi, black step dans gösterisi, gitar dinletisi ve piyano dinletisi gerçekleştirilecek. Yarışmalar ve oyunlar kapsamında ise Tepebaşı Belediyesi rekreasyon biriminin etkinlikleri ve rekreatif oyunlar (eğlenceli oyunlar) katılımcılar ile buluşacak. Etkinliğe TEGV ve VELESBİD Derneği de katılım sağlayacak.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehirlileri 29 Nisan Cumartesi günü 12.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliklere katılmaya ve 23 Nisan coşkusunu paylaşmaya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30