5 kişilik bir komisyon oluştu

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu, kırsalın sorunlarını çözmek ve sürdürülebilir tarımın sağlanması amacı ile sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız biçimde devam ediyor.

5 kişilik bir komisyon oluştu

Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunların masaya yatırılması, üreticilerin günümüz koşullarına uyum sağlamaları, tarımsal alanda yaşanan gelişmelerin takip edilebilmesi gibi hedefler ile oluşturulan Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu faaliyetlerini sürdürüyor.

Son olarak Tepebaşı Belediyesi Encümen Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirilirken, toplantıda 3 ana gündem maddesi ele alındı. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın ve Kırsal Kalkınma Kurulu Yürütme Kurulu Başkanı Ziraat Mühendisi Çetin Toraman’ın da katıldığı toplantıda kurul; Kırsal Gelişim Planı, Tepebaşı Belediyesi Kadın Üretici Ürün Satış Noktası ve tarımsal üretim kooperatiflerinin daha verimli ve etkin olabilmesi adına gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı neticesinde kırsal kalkınma kooperatiflerinin daha etkin olabilmesi adına 5 kişilik bir komisyon oluşturuldu. Kurul üyeleri üretici sorunlarının görüşüldüğü ve verimli geçen toplantıya katkılarından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne de teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30