Ağaç budama çalışmaları sürüyor

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan cadde, sokak ve parklarda yaptığı budama çalışmalarına Şirintepe, Şarhöyük ve Sütlüce mahallelerinde devam etti.

Ağaç budama çalışmaları sürüyor
banner115

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaç budama çalışmalarını yürütürken, bakımlarını yapmaya da devam ediyor.

Ekipler son olarak Şirintepe, Şarhöyük ve Sütlüce Mahallesi’ndeki cadde, sokak ve parklarda bulunan ağaçların budama ve bakım işlemlerini gerçekleştirdi. Ağaçların düzenli ve kuvvetli dal ve yapraklarının oluşması ve kuvvetten düşmeye başlamış ağaçların yeniden sağlıklı bir hale gelebilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında kırık, ezik, hastalıklı olan dallar budanıyor. Ekipler, Tepebaşı Belediyesi’nin dal öğütme makinesiyle de iş gücü ve nakliye tasarrufu sağlıyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde yapılan budama çalışmalarının belirlenen program dahilinde süreceğini bildirdi.

Budama çalışmalarına ilişkin soru ve görüşlerini aktarmak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30