Ahmet Ataç esnaf odalarını ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren esnaf odalarına ziyarette bulundu. Başkan Ataç, “Belediyelerin, kentteki esnaf ve odalar ile iş birliği ve iletişim halinde olması çok değerli. Bu anlayışla yıllardır samimiyet ve güvene dayalı bir dostluğumuz var” dedi.

Ahmet Ataç esnaf odalarını ziyaret etti
banner115

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kentte faaliyet gösteren esnaf odalarının temsilcileri ile temaslarına devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek, Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Cengiz Kalkan, Minibüsçüler Odası Başkanı Coşkun Güvenç, Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer, Sucular Odası Başkanı Hayrettin Nam ve Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek’e ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde odaların başkan ve yöneticileri ile sohbet eden Başkan Ataç, oda çalışmalarının yanı sıra esnafların durumları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Ataç ziyaretlere ilişkin değerlendirmesinde Eskişehirli esnafların kent için büyük önemi olduğuna vurgu yaparak, “Esnafımız ile bir araya geldiğimiz ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Esnaflarımızla sohbet ederken şehir meseleleri hakkında da fikirlerini alıyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Elbette esnafımızı temsil eden odalarımız da bu anlamda çok değerli. Bugün 7 farklı esnaf odamızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Belediyelerin, kentteki esnaf ve odalar ile iş birliği ve iletişim halinde olması çok değerli. Bu anlayışla yıllardır samimiyet ve güvene dayalı bir dostluğumuz var. Göreve yeni seçilen oda başkanlarımıza da ayrıca başarılar diliyorum. Bu birliktelik hep sürecek. Gösterdikleri misafirperverlikten ötürü tüm odalarımıza teşekkür ediyor, Eskişehirli esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Oda başkanları da Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç’a ziyaretlerinde Tepebaşı Belediye Meclis Üyeleri Turgut Doğandor ve Yaşar Tepekaya da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30