Ali Acar'dan Dede Torun'a ziyaret

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, Eskişehir’de yaşayan ve ülke çapında topladıkları plastik kapakları tekerlekli sandalyelere dönüştürerek yardımlar yapan dede torununu ziyaret etti.

Ali Acar'dan Dede Torun'a ziyaret
banner115

Ali Acar, mavi kapakları toplayarak engellilere umut olan Halit Aydoğan’ın evini ziyaret etti. Ziyarette okulda olan torun Melike Sarıtaş yer almadı. Odunpazarı İlçe Başkanı, engellilere umut ışığı oldukları için teşekkür ederken her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Dede Torun Mavi Kapak ismi ile Instagram isimli sosyal medya platformunda 143 bin takipçisi bulunan dede torun şu ana kadar 433 kişiyi tekerlekli sandalye ile buluşturdu.

Hiçbir şekilde paraya dokunmuyorlar! Sistem ise şu şekilde işliyor;

Melike Sarıtaş ve Halit Aydoğan ikilisi yurdun dört bir yanından gelen mavi kapakları anlaştıkları fabrikaya gönderiyorlar. Fabrikada kapaklardan doğan ödemeyi anlaşmalı medikal firmasına gönderiyorlar. Medikal firması da Melike Sarıtaş ve Halit Aydoğan ikilisine tekerlekli sandalye gönderiyor. Dede ve Torun da kendilerine ulaşan sandalyeleri engelli bireylerle buluşturup şeffaf bir şekilde sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. 

Uzun yıllardır gönüllü olarak bu işi devam ettiren ikili kendilerine destek veren herkese teşekkür ediyorlar.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30