Anadolu Üniversitesi'nde tüm kontenjanlar dolu

Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir’in en köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor. ÖSYM tarafından yayınlanarak web sayfasında ilan edilen 2023 YKS Yerleştirme Sonuçları’na göre Anadolu Üniversitesi örgün lisans ve ön lisans programlarının kontenjan doluluk oranları yüzde 100 ile rekor kırarken Açıköğretim Sistemi programları da aynı şekilde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. YÖK tarafından sunulan ek kontenjanlar ile birlikte doluluk oranı ise yüzde 100’ü aştı.

Anadolu Üniversitesi'nde tüm kontenjanlar dolu
banner127

Türkiye’nin global kampüsü: Anadolu Üniversitesi

Türkiye’nin öğrenci başkenti Eskişehir’de yaşam boyu öğrenme mottosuyla nitelikli yükseköğretim faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi, uzman akademik kadrosu ile öğrencilerine sunduğu ayrıcalıklı eğitimin yanı sıra ayda 100’den fazla bilim, sanat, kültür ve spor etkinliğine de ev sahipliği yapıyor.

Kayıtlar 28 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde

Anadolu Üniversiteli olma ayrıcalığına ve Türkiye’nin en büyük eğitim ailesine katılmaya hak kazanan öğrenciler için kayıt tarihleri de belli oldu. Buna göre, ÖSYM tarafından yapılan 2023 YKS ile Anadolu Üniversitesine bağlı örgün eğitim yapan Fakültelere/Yüksekokullara yerleştirilen adaylar, kayıtlarını 28 Ağustos – 1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabilecekler. Kayıtlar, Yunus Emre Kampüsü’nde ilgili fakültelerdeki veya yüksekokullardaki kayıt bürolarında mesai saatlerinde yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 28 – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgilere anadolu.edu.tr web adresinden ulaşılabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30