Atatürk ile Bir Gün Galerisini gezdiler

Türkçe açılımı “Türkiye İktisadi ve Ticari İlimler Talebeleri Staj Komitesi Derneği” olan AIESEC, Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri iş birliği ile Eskişehir’de faaliyetlerine devam ediyor.

Atatürk ile Bir Gün Galerisini gezdiler
banner127

AIESEC gönüllüleri, ‘Dünya Bize Katılıyor’ ve ‘Dünyayı Tanıyalım’ Projesi kapsamında son olarak Odunpazarı Tarihi Bölgede yer alan Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Galerisini gezdi.

Atatürk ile Bir Gün Galerisini gezen öğrencilere Milli Mücadele, Kurtuluş Savaşı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında bilgiler verildi. Kurtuluş Savaşı döneminde tanıklık etmiş askeri objeleri merakla inceleyen AIESEC gönüllüleri, Cumhuriyet’e adım adım ilerlerken tarihe tanıklık eden bu objelerin hikâyelerini de öğrendi. AIESEC gönüllüleri, galeride yer alan tarihi objeler arasında adeta zaman yolculuğuna çıktı. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nden çok etkilenen AIESEC gönüllüleri, ziyaret sonrasında Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki düşüncelerini yazdı.

Ulu Önder Atatürk’ün yaptıklarından çok etkilendiklerini söyleyen AIESEC gönüllüleri, Atatürk’ün bir dünya lideri olduğunun altını çizdi. AIESEC gönüllüleri, yazdıkları metinlerde Atatürk’e duydukları saygı ve sevgiyi dile getirdi. AIESEC gönüllüleri, ayrıca Eskişehir’e böyle bir eser kazandırdığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30