banner118

Avantaj Taksi engelleri ortadan kaldırıyor

Şehrin her noktasında erişilebilirliğe büyük önem veren ve hayata geçirdiği projelerle engelli vatandaşların yanında olmaya çalışan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak verdiği Avantaj Taksi hizmeti ile de engelleri ortadan kaldırıyor. 

Avantaj Taksi engelleri ortadan kaldırıyor
banner115

Engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği çalışmalar ile Türkiye’de örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan engelli vatandaşlara ulaşım konusunda da destek oluyor. Uygulama kapsamında Engelli Hizmetleri Birimi bünyesinde çalışan özel donanımlı araçlar ile engelli vatandaşlara başta hastane ve kamu kuruluşları olmak üzere her noktaya ücretsiz ulaşım desteği sunuluyor. 

Normalleşme dönemiyle birlikte hizmetin tekrar başladığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri “Engelli vatandaşlarımızın hastane ve kamu kuruluşlarındaki işleri ile kendi işlerine rahatlıkla gidebilmeleri amacıyla ücretsiz ulaşım imkanı sunuyoruz. Avantaj Taksimizden bir gün önce randevu alan vatandaşlarımızı evlerinden alıp gidecekleri yere kadar götürüyor ve tekrar evlerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Normalleşme döneminin başladığı 1 Haziran itibariyle bu hizmetimizi tekrar aktif hale getirdik. Maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak talep eden hemşehrilerimize ulaşım konusunda destek oluyoruz” diyerek hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların 0535 106 62 39 üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler. 

Verilen hizmetten son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise pandemi döneminde yalnızca zorundu hallerde dışarı çıktıklarını, bu günlerde de Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine ulaşım konusunda her zaman destek olduğunu belirttiler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30