Ayakta alkışlanan gösteri!

Oda Müziği Konserlerine yeni sezonda da devam ediyor. Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşen Oda Müziği Konserleri kapsamında sezonun ilk konserini Lal Kuartet verdi.

Ayakta alkışlanan gösteri!

Odunpazarı Belediyesi, Oda Müziği Konserlerine Lal Kuartet grubu ile devam etti. Hayat- sanat birlikteliğinin sağlandığı Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşen konsere, Odupazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile çok sayıda müziksever katıldı. Cumhuriyet coşkusu Lal Kuartet konserine de yansıdı. Lal Kuartet, konser sonunda İzmir Marşı ile 10. Yıl Marşı’nı çaldı. Konseri dinleyenler ise ellerindeki bayraklar ile marşlara eşlik etti. Ezgi Gönlüm Yalçın, Yılmaz Lekesizgöz, Burcu Yazıcı ve Emel Önen’den oluşan Lal Kuartet grubu, konseri izlemeye gelenlerden tam not aldı.

Konser sonrasında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Lal Kuartet gurubuna verdikleri konser için teşekkür etti. Cumhuriyet Bayramı’nın Eskişehir’de coşkuyla kutlandığını belirten Başkan Kurt, “Türkiye; demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bunu herkes böyle bilmelidir. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30