Başkan Ataç: "Bu bir vizyon işidir"

Tepebaşı Belediyesi’nin paydaşı olduğu Eko-Okullar bünyesindeki koordinatör öğretmenler ve idareciler toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Ataç, “Biz iklim krizi ile ilgili önlem almaya 1999’da başladık. Bu bir vizyon işidir” dedi.

Başkan Ataç: "Bu bir vizyon işidir"
banner127

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paydaşı olduğu Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okulların, 2023-2024 Eko-Okullar Koordinatör Öğretmenler ve İdareciler Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Eko Okullar bünyesindeki koordinatör öğretmenler, idareciler ve ilgili müdürlüklerin temsilcileri katıldı. Toplantı, Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem’in açılış konuşması ve çalışmalar üzerine sunumu ile başladı. Erdem, “Kurumsal iş birliklerimizin çok değerli olması. Bu kurumsal iş birliklerimizin Milli Eğitim’e sunduğumuz faaliyet raporunun onaylanıyor olması, Tepebaşı Belediyemizin her an yanımızda olması çok değerli. Sizlerle gurur duyuyorum, teşekkür ediyorum çünkü her başarılı çalışma bir ekip işidir. İdarecilerimize ve koordinatörlerimize çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda belediye başkanımız 1999’dan bu yana Türkiye’de bu programa aktif bir şekilde destek veren tek belediye olması ve bunu içtenlikle yapması çok değerli ” diye konuştu.

“Çocuklarımızın Atatürk Türkiye’sinde yetişmesini sağlayacağız”

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bugün iklim krizinden insanlar korkarak bahsediyor. Biz iklim krizi ile ilgili önlem almaya 1999’da başladık. Bu bir vizyon işidir. Çocuklarımızı da o konuda bilgilendirdik, yönlendirdik. Tepebaşı Belediyesi 1999’dan itibaren bu konuya ciddi destek vermiş belediyelerden bir tanesi. Eskişehir’de 44 okul aktif. Eskişehir her zaman ilklerin şehri olmuştur ve bu konularda çalışmaları olmuştur. Beni en çok etkileyen konu da çocuk meclisidir. Merakla ve heyecanla onları izliyorum. Ben sizlerle buluştuğum için mutluluk duyuyorum. Sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum. Sizlerle birlikte sağlık içinde huzur içinde aydınlık bir Türkiye’ye kavuşacağız. Çocuklarımızın Atatürk Türkiye’sinde yetişmesini sağlayacağız”  dedi.

Toplantıda daha sonra Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından sunum yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30