BAŞKAN TUNA GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Zafer Tuna, yeniden seçilerek güven tazeledi.

BAŞKAN TUNA GÜVEN TAZELEDİ
banner127

Kongre, Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İYİ parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve milletvekili Arslan Kabukcuoğlu’nun da bulunduğu kongreye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da ziyarette bulundu. Kurt, yaptığı teşekkür konuşmasında Millet İttifakı’nın ülkenin geleceğini belirleyeceğini söyledi.

İl Başkanı Emine Edizgil, coşkulu bir konuşma yaparak, “Hep birlikte el ele vererek ilçemizi, şehrimizi kaybettiği değerleri yeniden kazandırmak şehrimizde partimizi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu da önlerinde önemli bir seçim olduğunu belirtti ve birlik ve beraberlik içinde seçime giderek, Türkiye’yi uçurumun kenarından alacaklarını söyledi.

Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirterek, yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Kongrede oy kullanan 301 delegenin 266'sının geçerli oyunu alan Zafer Tuna, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetiminde şu isimler bulunuyor;

Aişe Betül Somer, Aslan Cengiz, Bengisu Kantarcı Hekim, Cemile Erbay, Dilek Buğrul, Durmuş Orhan, Emine Sanıgök, Erdoğan Özak, Evren Özkütük, Fatma Mert, Fatma Varlı, Filiz Kaş, Galip Ünal, Habib Sarıtaş, Halil Döken, Hasan Hüseyin Öğe, Hüseyin Yalıcı, İhsan Dökümtaş, Kadir Ünal, Karani Özgüneşli, Melike Gününi İmrak, Mustafa Diler, Müzeyyen Yücesan, Nihat Ay, Özcan Kelleci, Özlem Ekler, Rıza Konak, Ruveyde Özlem Değirmenci, Tekin Çiftkanat, Tolga Savaş, Yasin Şanal, Zülbiye Böcü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30