Belediyenin hazırladığı seyyar tuvaletler deprem bölgesine yerleştiriliyor

Deprem felaketi sonrası bölgede en acil ihtiyaçlardan olan tuvalet konusunda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde üretilen seyyar tuvaletler, Hatay’a ulaştırılarak ekipler tarafından kurulmaya devam ediyor. Eskişehir’den yapılan sevkiyatlarda seyyar tuvaletlerle birlikte hijyen malzemeleri de gönderiliyor.

Belediyenin hazırladığı seyyar tuvaletler deprem bölgesine yerleştiriliyor
banner115

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan deprem sonrası acil durum çalışmalarını aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine yönelik desteklerine acil ihtiyaçlara yönelik çeşitlendirerek sürdürüyor. Başkan Yılmaz Büyükerşen’in anlık takip ettiği çalışmalarla, afet bölgesinde acil ihtiyaçlardan olan mobil tuvalet konusunda da belediye atölyelerinde üretim aralıksız sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki İmar A.Ş. deşarj alt yapı malzemelerini üretirken, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler atölyelerinde üretimi yapılan seyyar tuvaletler afet bölgesine ulaşmaya devam ediyor.

Afet bölgesinde büyük sıkıntı yaşanan tuvalet konusunda, Hatay Antakya ilçesi 12 katlı ve 250 daireli Rönesans Rezidansın yıkılan binasının yanında bulunan park alanına, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi bahçesi ile bölge yakınlarına kurulumu yapılan seyyar tuvaletler, Büyükşehir ekipleri tarafından hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getiriliyor.

Eskişehir’de ise üretimi devam eden ve hemen bölgeye sevk edilen seyyar tuvaletlerin yanı sıra tuvalet kağıdı, sabun, dezenfektan gibi hijyen malzemeleri de gönderiliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2023, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30