Burhan Sakallı o iddiaları yalanladı

Burhan Sakallı: "Partimizin kurulduğu günden bu zamana hiçbir dönemde Ak Parti Eskişehir il başkanlığı ile ilgili bir gündemim olmamıştır. Bundan sonra da olamaz. Ben Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesiyim, siyaset yapacağım yer bellidir."

Burhan Sakallı o iddiaları yalanladı
banner115

AK Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı’nın son günlerde sosyal medyayı sıklıkla kullanmaya başlaması ve yapmış olduğu paylaşımlarla sık sık gündeme gelmesi bazı çevrelerce “ Burhan Sakallı Eskişehir İl Başkanı mı olmak” istiyor şeklinde yorumlanmıştı. Söylentiler üzerine Burhan Sakallı bir paylaşım yapma gereği duydu. 

Konu ile ilgili iki paylaşım yapan Burhan Sakallı iletilerinde şu ifadelere yer verdi;

“Bazı yayın organlarında gündeme getirildiği için açıklama gereği duyuyorum. Partimizin kurulduğu günden bu zamana hiçbir dönemde Ak Parti Eskişehir il başkanlığı ile ilgili bir gündemim olmamıştır. Bundan sonra da olamaz. Ben Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesiyim, siyaset yapacağım yer bellidir. Bu bağlamda İl kongresinde seçimle işbaşına gelen İl Başkanımız Sayın Zihni Çalışkan ve yönetimi görevlerini başarıyla yürütmektedir. Bu büyük ailenin fertleri ve teşkilat mensupları olarak bize ve hepimize düşen onların başarısı ve şehrimize hizmet için var gücümüzle çalışmaktır.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30