Büyükerşen'den Gaziler Günü'nde anlamlı hediye

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla belediyede çalışan gazi personele seramikten yapılmış İstiklal Madalyası takdim etti.  

Büyükerşen'den Gaziler Günü'nde anlamlı hediye
banner127

 Başkan Büyükerşen 19 Eylül Gaziler Günü’nde belediyede görev yapan gazi personel ile bir araya geldi. Büyükerşen’in makamında ağırladığı gazi personele Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın da eşlik etti.

 Gazilerin milletimiz için şeref nişanesi olduğunu belirten Büyükerşen, “Türk Milleti, tarihin her döneminde devlet kurmayı başarmış ve bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Belediyemizde görevli gazi personelimiz ve tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 Büyükerşen daha sonra 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ESMEK kursiyerleri tarafından seramikten yapılmış İstiklal Madalyalarını gazi personele takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30