Büyükşehir'den barınma ve hijyen desteği sürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin en acil ihtiyaçlarından barınma ve hijyen malzemelerini afet bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

Büyükşehir'den barınma ve hijyen desteği sürüyor
banner115

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel, araç gereç ve ekipmanların yanı sıra,  insani ihtiyaçları karşılamaya yönelik desteklerini sürdürürken, afet bölgesinin acil ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehirde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası acil durum çalışmalarını aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bölgede acil ihtiyaç konumunda olan barınmaya yönelik çadır malzemeleri ile yeni bir salgın riskine karşı hijyen malzemeleri göndermeye devam ediyor.

Bölgede görevli koordinasyon ekibinden gelen bilgiler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’in uğurladığı 1 TIR malzeme daha Hatay’a gönderildi. Hatay’a ulaşan yardım malzemeleri vatandaşlara dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman olmak üzere depremden ağır hasar alan illere göndermeyi sürdürdüğü yardımlar, afetzedelere ulaşmaya devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30