Çeşitli konularda eğitim verdiler

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (ESBALDER), Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri düzenliyor.

Çeşitli konularda eğitim verdiler
banner127

3 Grupta gerçekleşecek olan semirenin birinci oturumu yapıldı. Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Orhan Oğuz Halk Merkezi’nde düzenlenen Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri’nde ESBALDER Başkanı Osman Demirtaş çeşitli konularda eğitim verdi. 

Balık cinsi, boy ve ebatı, yasak materyaller, 4/2 Tebliğinin ana maddeleri ile zararlı balık çeşitleri hakkında seminere katılanlara bilgi veren Demirtaş, çevrenin ve sulak alanların korunması için planlı ve kontrollü avcılığın yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Demirtaş, amatör ve sportif balıkçılığın belli etik kurallar içerisinde yapılmasının sağlanması gerektiğine dikkat çekti. 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve ESBALDER’in ortaklaşa düzenlediği Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri 1’inci grubu 7 Ağustos Çarşamba Günü devam edecek. Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri’nin 2’nci Grup eğitimleri 21 Ağustos Çarşamba günü başlayacak, 28 Ağustos’ta da devam edecek. Uygulama eğitimlerin de yapılacağı Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri’nde 1’inci ve 2’nci grupların uygulaması 1 Eylül Pazar Günü gerçekleşecek. Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri’nin 3’üncü grup eğitimleri ise 4 Eylül Çarşamba başlayacak ve 11 Eylül’de devam edecek. 3’üncü gurubun uygulama eğitimi de 22 Eylül Pazar günü yapılacak. 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2019, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30