Delil Ateş SASMER Başkanı oldu

Siyasal Araştırmalar Ve Strateji Merkezi Başkanlığına (SASMER) getirilen Delil Ateş, “Türkiye’nin geleceğini beyin gücü ile inşa edeceğiz” dedi.

Delil Ateş SASMER Başkanı oldu
banner127

 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ateş, “Bilginin güç olduğu çağımızda SASMER olarak Türkiye ve dünya kamuoyuna yönelik çalışmalarımıza başladık. Hem ilmi hem de fikri anlamda yürüteceğimiz çalışmalarla ülkemizin dünyada lider ülke olması noktasında ortaya koyacağımız perspektifle farklı bir bakış açısı sunacağız. Türkiye’nin dinamik yapısı ile dış politikadan, istihbarata, siyasal ve ekonomik anlamda mazlum coğrafyaların sesi olma noktasında geniş bir çerçeve çizmekle beraber, farklılıklarımızı bir çatışma gerekçesi değil, zenginlik olarak görerek çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

“Zamanın ötesindeki sırları çözmeye hazır olun”
 SASMER’in halkın tüm kesimlerini kucaklayan anlayışla Türkiye’nin stratejik düşünce alanında öncü rolü üstlenmeyi kendine misyon edindiğini belirten Ateş, sözlerine şöyle devam etti: 
“Türkiye’nin insan ve bilgi sermayesini güçlendirme kararlılığıyla önde gelen bir düşünce kuruluşu ve araştırma merkezi olma yolunda başlattığımız yürüyüş dalga dalga büyüyecektir. Zamanın ötesindeki sırları çözmeye hazır olun. Siyasi Araştırmalar ve Strateji Merkezi'miz, gölgelerin ardındaki gerçekleri keşfetmek, geleceğin izlerini çözmek ve stratejik bir vizyonla dünyayı şekillendirmek için gizemli bir yolculuğa çağırıyor."

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2023, 18:47
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30