Deprem bölgesine yakacak yardımı

Orman Bölge Müdürlüğü'nden deprem bölgesine 650 ster yakacak odun bağışı yapıldı. Müdürlük yetkilileri, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine yakacak odun bağışlayan mahalle muhtarları ve vatandaşlara teşekkür ziyareti yaptı.

Deprem bölgesine yakacak yardımı

Orman Bölge Müdürlüğünün organizasyonu ile deprem bölgesine yaklaşık 650 ster yakacak odunu bağış olarak gönderen orman mahalleleri sakinlerine teşekkür ziyareti yapıldı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin ile Bölge Müdür Yardımcısı Metin Topçu, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Yönetm, Orrköy Şube Müdürü Mefkure Güler, Makine ve İkmal Şube Müdürü Niyazi Damar, Basın ve İletişim Şube Müdürü Serdar Aksoy, Çatacık Orman İşletme Müdürü Erdal Doğan ve şeflik personelinin de katıldığı ziyarette Bölge Müdürlüğü üst yönetimi Atalantekke Mahallesinde Türkmenbaba Orman İşletme Şefliği sınırlarında kalan 11 mahallenin muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Görüşmede depremzedeler için kışlık yakacak odunlarını paylaşan mahalle sakinlerine gönülden destekleri için teşekkür edildi.

Köy kahvehanesinde yapılan toplantıda, yürütülen ormancılık çalışmaları ile civar orman mahallelerin orman idaresinden talepleri dinlenerek ortak çözüm yolları aktarıldı

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2023, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30