El emeklerini deprem mağdurları için hazırladılar

Tüm Türkiye gibi, Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşlar da deprem mağduru yurttaşlara yardım edebilmek için seferber oldu.  Son olarak, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Halk Merkezi kursiyerleri, deprem mağduru yurttaşlar için atkı, bere, eldiven ve yelek örerek, Halk Market’e teslim etti. 

El emeklerini deprem mağdurları için hazırladılar
banner127

11 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası, Odunpazarlıların büyük desteği ile yardım kampanyası yürüten Odunpazarı Belediyesi, deprem bölgesinden Odunpazarı’na gelen deprem mağduru yurttaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını Halk Market aracılığı ile yürüten Odunpazarı Belediyesi, deprem mağduru yurttaşları yalnız bırakmıyor.

Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Halk Merkezi kursiyerleri, deprem mağduru yurttaşlar için atkı, bere, eldiven, yelek, hırka ördü. Bu el emeği göz nuru eserleri ise kadın pedi, bebe şampuanı gibi hijyen malzemeleri ile deprem mağduru yurttaşlara iletilmek üzere Halk Market’e bağışladı. 

Bu kötü günlerin dayanışma ile geçeceğini belirten halk merkezi kursiyerleri, yaraların birlikte sarılacağını belirtti. Kursiyerler, “Hava soğuk, şehrimize gelen deprem mağduru kardeşlerimiz, çocuklarımız üşümesin diye bere, hırka, yelek, eldiven ördük. Bunlarla biraz olsun, ısınmalarını sağlar, yaralarına merhem oluruz” dedi.   

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30