Engelsiz Filmler Festivali başlıyor

Bu yıl on birincisi düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 4-5 Kasım tarihlerinde ücretsiz olarak Eskişehir Cinema Pink Kanatlı AVM’de sinemaseverlerle buluşacak.  

Engelsiz Filmler Festivali başlıyor
banner127

 Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, “Engelsiz Filmler Festivali” 4-5 Kasım tarihlerinde Eskişehir’de sinemaseverler ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta Ankara ve çevirim içi gösterimlerini tamamlayan ve “Bir Arada Film İzlemek Mümkün” diyerek sinemaseverlerle on birinci kez bir araya gelen Engelsiz Filmler Festivali’nin Eskişehir’deki gösterim programında; Ulusal Uzun Film Yarışması, Parmak İzi, Çocuklar İçin, Cumhuriyete Doğru, İnsanlık Onuru ve Kaleydoskop bölümlerinden filmler bulunuyor.

 Festivalde, Ulusal Uzun Film Yarışması’nda yer alan Kim Mihri filminin gösteriminin ardından yönetmen Berna Gençalp’in katılımıyla bir de söyleşi gerçekleşecek. Çocuklar İçin bölümündeki filmler otizm spektrum bozukluğu yaşayan çocuk ve gençlerin rahat bir şekilde film izleyebilmeleri için Otizm Dostu olarak Eskişehir programında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30