Es Çocuk Evi'nde 100. Yıl coşkusu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler, Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Minikler bayrama özel hazırlanan pastayı ise alkışlar eşliğinde hep birlikte kestiler.

Es Çocuk Evi'nde 100. Yıl coşkusu
banner127

 Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği ve okul öncesi eğitimi veren Es Çocuk Evi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çocukların muhteşem gösterisi ile kutladı. Es Çocuk Evi’nin bahçesinde düzenlenen renkli etkinlikte çocuklar ritim gösterisinin yanı sıra müzikler eşliğinde dans edip hazırladıkları koreografiyle anlamlı bir gösteriye imza attılar.

 Atatürk baskılı tişörtler giyen minikler, Türk bayrakları ve kırmızı beyaz kıyafetleriyle yaptıkları gösteride “Atam İzindeyiz” yazılı pankart açtılar.

 Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayan minikler, bayram kutlamasının sonunda ise 100. Yıl pastasını hep birlikte kestiler. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, belediye bürokratları, öğretmenler ve ebeveynlerin de katıldığı kutlamada minikler büyük alkış aldılar. Ekinci burada yaptığı konuşmada minik öğrencileri yaptıkları başarılı gösteri dolayısıyla tebrik ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

 Düzenlenen etkinlik çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30