Eskişehir'de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıldönümü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile büyük bir coşkuya sahne olacak. Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı’nda büyük ilgi gören “Fener Alayı Geçişi” de düzenlenecek.   

Eskişehir'de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak
banner115

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nda düzenleyeceği görkemli etkinlikler ile bayramın coşkusunu tüm şehre yayacak.

Etkinlikler kapsamında 19 Mayıs saat 14.00’te Kentpark At Bakım ve Binicilik Tesisleri’nde “At Biniş Gösterisi” Eskişehirliler ile buluşacak. Akşam bölümünde ise 20.30’da “Flyboard Gösterisi” düzenlenecek. Porsuk Çayı’nda yapılacak gösterinin ardından 21.00’de Köprübaşı iskeleden başlayacak olan teknelerle “Fener Alayı” geçişi gerçekleştirilecek. Eskişehirlilerin her zaman olduğu gibi bu bayramda da büyük katılımı ve coşkusu ile bayram coşkusu zirveye çıkacak.

Bir diğer bayram etkinliğinde ise Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 20.30’da düzenleyeceği “19 Mayıs Özel Konseri” ile sanatseverlerle buluşacak. Etkinliklerin kapanış bölümünde ise Büyükşehir Gençlik Merkezi tarafından 21 Mayıs Pazar günü saat 15.00-22.00 saatleri arasında Kanlıkavak Parkı’nda “Yerel Gençlik Müzik Festivali” yapılacak. Festivalde yerel müzik grupları ve DJ performansı ile gençler bayramı doyasıya kutlayacaklar.

Bayram etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kanlıkavak Basketbol Sahası’nda düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 3x3 Sokak Basketbolu Şenliği”nin hava şartlarına göre final karşılaşması ve ödül töreni de düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30