Eskişehir'de çaldıkları kabloları Kütahya'da satan hırsızlar tutuklandı

Eskişehir'de kablo hırsızlığı yaparak Kütahya'da sattıkları iddia edilen 4 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir'de çaldıkları kabloları Kütahya'da satan hırsızlar tutuklandı
banner127

 Edinilen bilgiye göre Tepebaşı ilçesi Yukarıkartal Mahallesinde yaşanan ve piyasa değeri yaklaşık 125 bin Lira olan bin 500 metre uzunluğundaki kablonun çalındığı olay sonrası Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT Dedektif Timleri ile Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Ekiplerce yürütülen titiz çalışmalar sonucu, Kütahya'dan 2 araçla gelen 4 şüphelinin gerçekleştirdiği ve çaldıkları kabloları Kütahya ilinde hurdacıya sattıkları tespit edildi. 

 Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, 4 şüpheli ile kabloları sattıkları hurdacılık yapan kişi yakalanarak gözaltına alındı. 1 adet kablo kesme makası ile 5 adet cep telefonu ekiplerce ele geçirildi. 5 şüpheli  “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı ve Suç Eşyasını Satın Alma” suçlarından hakim karşısına çıkarken, 4 şüpheli tutuklanarak Eskişehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Hurdacılık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30