Eskişehir'de enfes bir konser vardı!

Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı Eskişehir'deki gençleri sevilen müzik sanatçıları ile buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir'de enfes bir konser vardı!
banner115

Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'nın davetlisi olarak Eskişehir'e geldi ve Hat Boyunda vatandaşlara ücretsiz konser verdi. "İçimdeki Sen" parçasıyla büyük sükse yapan ikiliye Eskişehirli vatandaşların da ilgili oldukça yoğundu. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran vatandaşlar doyasıya eğlendiler. Konsere özellikle üniversiteli gençlerin ilgisi oldukça yoğundu.

Cumhur İttifakının Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı adaylarının da bulunduğu konserde vatandaşlar adaylar ile sık sık hatıra resmi çektirdi.

Konu ile alakalı konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, "Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir konserinde gençlerimizle birlikte çok eğlendik" dedi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ise, "Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses konserindeydik. Sanatçılarımız ve soğuk havayı coşkularıyla ısıtan katılımcılarımız her zamanki gibi harikaydı." yorumunda bulundu. 

Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç ise, "Sanatın Tüm Renkleri Tepebaşı’nda Olacak!" paylaşımı ile geceden fotoğraflar paylaştı.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30