Eskişehir'de hava şenliği! SHG Airshow 2023 nefes kesti

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde ilk kez 2015 yılında düzenlenen Sivrihisar Hava Gösterileri başladı. Hava gösterileri, katılımcılara görsel şölen sundu.

Eskişehir'de hava şenliği! SHG Airshow 2023 nefes kesti
banner127

 Sivrihisar Havacılık Kulübü Derneği tarafından her yıl Sivrihisar Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri’nde bu yıl 8'incisi düzenlenen Sivrihisar Hava Gösterileri (SHG Airshow) her yaştan havacılık sevdalısını bir araya getiriyor. 

 İki gün boyunca devam eden Sivrihisar Hava Gösterileri’nde yer alan dünyaca ünlü gösteri pilotları, birbirinden heyecanlı uçuş gösterileri ile izleyicileri büyüledi. Tarihi uçaklar, akrobasi uçakları, jet uçakları, helikopterler, planör, paramotor, model uçak gösterileri ve paraşüt atlayışları gösterilere renk kattı. 
 SHG Airshow 2023’de bugün THK Hava Sporları Ekibi, Motorlu Hangglider Kalkış, TSK Paraşüt Ekibi Atlayışı, Tiger Moth Gösterisi, Extra 300 Uçuş Gösterisi, Semin Öztürk Şener “Air ACT“ Akrobasi Gösterisi, Genç Delikanlılar Paraşüt Atlayışı & Devir Seremonisi, THK Planör Akrobasi Gösterisi, Model Uçak ve Helikopter Gösterisi / AMUK, Polis Helikopteri Gösteri Uçuşu, UH - 1H Helikopter Gösterisi, Romanya Şahinleri Akrobasi Ekibi ve Türk Hava Kuvvetleri Türk Yıldızları gibi gösteriler yer aldı. SGH Airshow yarın da devam edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30