Eskişehir'de silahlı kavga: 1 ölü

Eskişehir'de iki kişi arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. 26 yaşındaki genç hayatını kaybederken, şüphelisi kaçarak saklandığı çatıdan özel harekat polislerinin çalışması sonucu gözaltına alındı.

Eskişehir'de silahlı kavga: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre olay Atatürk Caddesi'ndeki bir çiğköfte dükkanının önünde yaşandı. İbrahim Can Temelli (26) ile S.İ. (30) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile S.İ., üzerinde bulundurduğu tabanca ile İbrahim Can Temelli'ye ateş etti. Karnından yaralanan Temeli, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan temelli, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Öte yandan şüpheli S.İ., O.Y.'nin kullandığı araç ile olay yerinden kaçtı. Gökmeydan Mahallesi'nde bir apartmanın çatısına çıkan S.İ., ekiplerin ikna çabalarıyla aşağı inmeyince devreye özel harekat polisleri girdi. S.İ., uzun süren ikna çabaları sonrası yakalanarak ekiplerce gözaltına alındı. S.İ.'ye yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle araç sürücüsü O.Y. de yakalanarak tutuklandı. 

 Ekiplerin araştırması sonucu olayın şüphelisi S.İ.'ye yardım ettikleri gerkçesiyle Ö.Ş. ve Y.Y. de yakalanarak gözaltına alındı. 

 Olayda hayatını kaybeden İbrahim Can Temelli'nin eski yüzme antrenörü olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30