Eskişehir'deki başkanlarımız mükemmel çalışıyor

Kemal Kılıçdaroğlu: “Gidin Eskişehir’e göreceksiniz belediye başkanlarımız mükemmel çalışıyor, halkın nabzını tutuyorlar. Belediye başkanlarımız halk için çalışıyor, halka hesap veriyorlar.”

Eskişehir'deki başkanlarımız mükemmel çalışıyor
banner127

Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı;

"Birleşe birleşe kazanacağız ve güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz.

Kavga etmeden, beraber düşünerek, sorunları masaya yatırarak ve sorunlara akılcıçözümler getirerek. Beraber; Türkiye’yi güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Huzurlu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz.

Sevgili gençler; sizler tweet attığınızda korkmayın, Millet İttifakı’nın iktidarında korkmayacaksınız. Sabahın köründe polis gelip evinizi basmayacak. Bundan emin olacaksınız. Milletin iktidarında yani Millet İttifakı’nın iktidarında hep beraber iktidar olduğumuzda, halk için çalışacağız.

Gençlerimiz için ve kadınlar için çalışacağız. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Ve bir şeyi daha getireceğiz. Halktan topladığımız her kuruşun hesabını halka vereceğiz. Halkına hesap vermeyen siyasi anlayışı reddediyoruz, reddedeceğiz beraber.

Gidin Antalya, Mersin, Adana, Aydın, Eskişehir’e göreceksiniz belediye başkanlarımız mükemmel çalışıyor, halkın nabzını tutuyorlar. Belediye başkanlarımız halk için çalışıyor, halka hesap veriyorlar. ‘Yaptığınız her yatırımın kaça mal olduğunu millete söyleyeceksiniz.’ Her kuruşun hesabını veren bir devlet yönetimi bizim idealimizdir.

Hiç endişe etmeyin, sabırla bekleyin, sabırla. Sandığı getirecekler, derslerini vereceğiz. Demokratik yollarla bunları göndereceğiz. Bir daha gelmemek üzere göndereceğiz bunları.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30