Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü yine değişti!

Geçtiğimiz aylarda Eskişehir İl Müdürlüğüne atanan Nesrin Kakırman Burdur İl Milli Eğitim Müdürü oldu. Eskişehir'in yeni İl Milli Eğitim Müdürü ise Pervin Töre oldu.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü yine değişti!
banner115

Muğla Eski İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Geçtiğimiz aylarda Eskişehir İl Müdürlüğüne atanan Nesrin Kakırman ise Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

PERVİN TÖRE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Erzurum doğumlu olan Pervin Töre, ilk ve ortaokulu memleketine okuduktan sonra liseye de yine Erzurum’da başladı. Ancak lise eğitimine İzmir de devam ederek İzmir Kız Lisesi’nden mezun oldu.

Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Kimya bölümünde tamamlayan Töre, öğretmenliğe Trabzon Of Lisesi´nde başladı. Ardından İzmir Namık Kemal Lisesi Kimya Öğretmenliğine atanan Töre, aynı lisede Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerini yaptı.

Pervin Töre, mezun olduğu İzmir Kız Lisesi Müdürlüğüne atanmasının ardından 2012 yılı Ocak ayında Aydın İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Töre, 2018 yılının Temmuz ayında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı.  Evli ve bir çocuk annesi olan Töre Mobbing sonucu ölüme sebebiyet vermekle suçlanıyordu. Haziran 2021 yılında ise görevinden alınmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30