Eskişehir liderliği bırakmadı!

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından yapılan 2017 yılından beri yapılan ‘Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması-2023’ sonuçlarına göre Eskişehir yine 1’inci oldu.

Eskişehir liderliği bırakmadı!
banner127

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda belediye başkanları Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt’a teşekkür ederek, “Özellikle belediyelerimizin öğrenciler için sunduğu kültürel, sanatsal etkinlikler, şehir içi ulaşımın rahatlığı ile Eskişehirlilerin konukseverliği, üniversite öğrencilerine kendilerini geliştirebilecekleri huzurlu ve özgür bir ortam sunmaktadır. Eskişehir'imizi üniversite eğitimi için ülkemizin en yaşanılabilir, en gözde ve en çok tercih edilen şehirlerinden biri yapan; Eskişehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt'a çok teşekkür eder, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİ DOSTU ÜNİVERSİTE ŞEHİRLERİ ARAŞTIRMASI
 Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması, 2017 yılında Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı'nın [ÜniAr] kurucuları Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel tarafından gerçekleştirildi. 2018 yılında tekrarlanan Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması’nın temel amacı üniversite öğrencilerinin öğrenim gördükleri şehirden tatmin olma düzeylerini belirlemek ve bu kapsamda şehirleri sıralamaktır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30