Eskişehir olmayan hizmetlerle gündemde!

Eskişehir yine Twitter'da gündem oldu. Son olarak Kar bereket Eskişehir Felaket paylaşımları ile gündeme gelen güzel şehrimiz bu kez de Yıl 2022 Eskişehir’de yok yazısı ile sosyal medyada gündem oldu.

Eskişehir olmayan hizmetlerle gündemde!

#Yıl2022EskişehirdeYok etiketi ile kısa sürece 3 bin paylaşım yapıldı.

O paylaşımlardan bazıları ise şu şekilde;

Murat Özcan: "Teşkilatımızın başlatmış olduğu #Yıl2022EskişehirdeYok çalışması,yıllar önce birçok şehrin başardığı maalesef şehrimizde olmayan belediyecilik projeleridir.Hiçbir engellenmeyle karşılaşmadıkları gibi meclise gelen konular oybirliğiyle geçmiş rafta bekleyen konulardır. Bilginize."

Zihni Çalışkan: “Algı belediyeciliği yapmak yerine hizmet belediyeciliği yapmayı seçerseniz, 21. yüzyılda Eskişehir’imizdeki eksiklikleri görebilirsiniz! Yapmadıklarınız ya da yapamadıklarınız yüzünden Eskişehir halkı sıkıntı yaşamak zorunda değil!”

Av. Musab Tayyib Altınkaynak: “Yeni imar planı yok,Ulaşım Master planı yok,Yağmur suyu gideri şehrin bir kısmında yok, hayvan barınağı yok ! Yoklar şehrinde var olmaya çalışan muhalefetten başka bişey yok!”

Hasan Burgaz: “Yıl 2022; “Eskişehir’de Ulaşım Master Planı Yok..! Eskişehir’de Çeşmelerden Halen İçme Suyu Kullanılmıyor..!”

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2022, 21:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
eseslee
eseslee - 2 yıl Önce

TROLLER İŞ BAŞINDA

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30