Eskişehir trafiği rahatladı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar Eskişehir trafiğinin rahatlamasına neden oldu. Eskişehir’in trafik akışında yüzde 20’lik bir azalma meydana gelirken toplu taşıma kullanım oranları da benzer oranlarda artış gösterdi.

Eskişehir trafiği rahatladı!
banner115

Benzin pompasına yaklaşamayan toplu ulaşıma yöneldi. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar kontak kapattırdı. Eskişehir halkı toplu ulaşıma ilgi göstermeye başladı. Covid-19 vakalarının oldukça yoğun oldu bu dönemde bile toplu ulaşım araçları hiç boş kalmıyor.

Konu ile ilgili görüşlerini sorduğumuz bir Eskişehirli özetle, “Bu koşullarda arabaya binilmez. Akaryakıta zam geldi, Eskişehir’in yıllardır çözülemeyen trafik sorunu çözüldü” diyor.

Bir başka vatandaş ise, “Aracım var ancak garajdan çıkaramıyorum. Benzin fiyatları 14 liraya yaklaştı. Nasıl binelim. İş yerine tramvayla gidip, dönüyorum. Hem aracım eskimiyor hem de bütçem rahatlıyor” dedi.

Depo dolum fiyatlarından bahsederek sözlerine başlayan bir Eskişehirli ise, “Aracımın 45 litrelik bir akaryakıt deposu var. Aralık ayında 400 liraya dolduruyordum şimdi 600 liraya yakın bir ücret ödemem gerekiyor. Bu kadar fahiş fiyatların olduğu bir ortamda çok acil bir şey olmadıkça arabama binmiyorum” dedi.
 
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30