ESMEK kursiyerleri sahnede büyüledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yaptıkları yıl sonu gösterisi ile izleyicileri büyüledi.  

ESMEK kursiyerleri sahnede büyüledi
banner127

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in ‘Her Ev Bir Atölye’ hayaliyle başlayan ve 2001 yılından bu yana 270 binden fazla kursiyere, 670’den fazla branşta eğitim veren ESMEK, 7’den 70’e her yaştan bireyin hayatına dokunmaya devam ediyor.

Düzenlenen kurslar ile kendilerini her alanda geliştiren ESMEK kursiyerleri düzenledikleri etkinliklerle de farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda farklı meslek gruplarından bir araya gelerek ESMEK kursiyerlerince oluşturulan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl sonu dans gösterisi ile büyük beğeni topladı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda (Opera) düzenlenen gösteriye Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi. ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu, yıl boyunca hazırladıkları koreografileri muhteşem bir dans gösterisi ile izleyicilere sundu. Sahne performansları ile büyük beğeni kazanan topluluk üyeleri gösteri sonunda dakikalarca alkışlandı.

Muhteşem dans gösterisi günün anısına çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30