Fener alayı coşkusu

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları akşam Porsuk Çayı’nda düzenlenen botlarla fener alayı, havai fişek ve Flyboard gösterisi ile tamamlandı. Köprü üstleri ve Porsuk Çayı kıyılarını dolduran binlerce Eskişehirli marşlara büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Fener alayı coşkusu
banner115

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Porsuk’ta botlarla fener alayını binlerce Eskişehirli büyük coşkuyla izledi. Fener alayının sonunda Porsuk Çayı üzerinde nefes kesen bir Flyboard gösterisi gerçekleştirildi.

Porsuk Çayı üzerindeki köprülerde ve kıyılarda yerini alan binlerce Cumhuriyet sevdalısına Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından Türk bayrakları dağıtıldı. Botlardan atılan havai fişekler Eskişehirliler tarafından beğeni ve coşkuyla karşılandı. Fener Alayı kortejinde bulunan tekne üzerinden Eskişehirlilere seslenen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Porsuk kenarını ve köprüleri dolduran vatandaşlara etkinliklere gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkür etti. Fener Alayı kortejine Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü’de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 02:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30