Gala için gelecekler

Her Şey Seninle Güzel filminin Eskişehir Galası yarın saat 19.00'da Eskişehir Espark AVM'de bulunan Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirilecek.

Gala için gelecekler
banner127

Eskişehir Espark AVM'de bulunan Cinemaximum sinemaları gala gösterimlerimlerine devam ediyor. Yeni sezonun en gözde romantik komedilerinden olan, Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum'un başrolünü paylaştığı, LuckyRed/ Shebnem Askin'in yapımcılığını üstlendiği Her Şey Seninle Güzel filminin Eskişehir Galası da yarın saat 19.00'da gerçekleştirilecek. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı filmin oyuncularından bir kaçı ile yapılacak olan oyunculu gala gösterimine Eskişehir halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

FİLMİN KONUSU

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Deniz'in içindeki tek yara, eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırmış olmaktır. İkili artık ayrılmış olsalar da, zamanında aşık olduğu ve unutamadığı bu genç adam, Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi uzaktan sevmeye devam ederken, bu kez onu gerçekten kaybedeceğini anladığı bir haberle sarsılır. Hayatının aşkını kaybetmek istemeyen kadın soluğu İzmir’de alır. Fakat Deniz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşısında oldukça güçlü bir rakibi olduğunu öğrenen Deniz, Bulut’tan yardım istemek zorunda kalır. Artık kimin aşkı daha büyükse mücadeleyi o kazanacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30