Geçici Hayvan Bakımevi öğrenci misafirlerini ağırladı

Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, Emek Gençlik Merkezinde öğrencilere sokak hayvanları ile yaşam ve hayvan sevgisini anlattı. 

Geçici Hayvan Bakımevi öğrenci misafirlerini ağırladı

Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi veteriner hekimleri, Emek Gençlik Merkezinde öğrencilere “Sokak Hayvanları İle Yaşam ve Hayvan Sevgisi” konulu bir atölye düzenledi. Yaklaşık 30 öğrencinin katıldığı atölyede veteriner hekimler çocuklara hayvan sevgisi, sahipsiz hayvanların korunması, beslenmesi, sağlıkları; sahipsiz hayvanlara yaklaşma ve korunma, hayvanların beden dili, hayvan sahiplenme ve sorumluluklarımız hakkında bilgi verdi. 

Velilerin de katıldığı eğitimde, Eskişehir’i etkisi altına alan soğuk havanın sokaklarda kalan hayvanlar için ölümcül olabileceğine dikkat çekildi. Soğuk hava şartlarında sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle onların hayatının kurtulabileceğini vurgulayan veteriner hekimler, başta sokakta yaşayan hayvanlar olmak üzere tüm dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için öğrenci ve velilerden duyarlı olmalarını istedi. Eğitimde ayrıca ‘Satın alma sahiplen’ çağrısı da yapıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bursa Ajans
Bursa Ajans - 1 yıl Önce

Bursa Ajans - https://pare.com.tr/

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30