Geri dönüşüm ağı genişliyor

Odunpazarı Belediyesi, geri dönüşüm ağını genişletiyor. Halihazırda 14 mahallede devam eden geri dönüşüm çalışmaları, 28 mahalleye çıkıyor.

Geri dönüşüm ağı genişliyor
banner115

İstiklal, Arifiye, Deliklitaş, Kırmızıtoprak, Osmangazi, Akarbaşı, Vişnelik, Gökmeydan, Kurtuluş, Göztepe, Gültepe, Yıldıztepe, Büyükdere ve Sümer mahallelerinde devam eden ambalaj atığı toplama ağına Emek, Vadişehir, Alanönü, Ihlamurkent, Gündoğdu, Yenidoğan, 71 Evler, Orhangazi, Cunudiye, Çankaya, Dede, Karapınar, Yenikent ve 75. Yıl mahalleleri de eklendi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, vatandaşların Odunpazarı Belediyesi tarafından dağıtılan mavi poşetler içerisinde kağıt, karton, cam, metal ve plastik gibi geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarını biriktirerek, mahallelerinde belirlenen günde saat 08:00 ile 10:00 arasında binalarının önüne çıkarmaları gerektiğini belirtti. Toplama ekiplerinin aldığı dolu poşet kadar boş poşet bırakacağını ifade eden yetkililer, ambalaj atıklarını çıkarırken belirlenen gün ve saatlere uyulması gerektiğinin altını çizdi.

Geri dönüşüm toplama sisteminin uygulandığı mahallelerde toplama günleri ise şu şekilde;
Pazartesi: Emek, Vadişehir, Kırmızıtoprak, Osmangazi
Salı: Alanönü, Ihlamurkent, Akarbaşı, Vişnelik
Çarşamba: Gündoğdu, Yenidoğan, 71 Evler, Orhangazi, Gökmeydan, Kurtuluş
Perşembe: Göztepe, Gültepe, Yıldıztepe, Cunudiye, Çankaya, Dede, Karapınar
Cuma: Büyükdere, Sümer, Yenikent, 
Cumartesi: Deliklitaş, İstiklal, Arifiye, 75. Yıl

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30