Güzellik sektörü de normalleşiyor

Eskişehir’in tanınmış Güzellik Uzmanlarından Mihriban Aytin, 2020 yılında hayatımızı yaşanmaz hale getiren pandemi sürecini ve Covid-19’un Güzellik Sektörü üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Güzellik sektörü de normalleşiyor
banner115

Mart ayında ülkemizde de etkili olan ve etkisi devam eden Covid-19’dan kadınların olmazsa olmazları arasında önemli bir yere sahip olan Güzellik sektörü de nasibi aldı. 70 gün kadar kapalı bulunan Güzellik Salonları yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı. Eski yoğunluklar henüz görülemese de Covid-19’un etkisini azaltması ve havaların ısınması ile talep sayısı her geçen gün artış gösteriyor.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Ünlü Güzellik Uzmanı Mihriban Aytin sektör hakkındaki son durumları değerlendirdi.

Son olarak Eskişehir’de çekimleri gerçekleştirilen Savaşçı dizisinde birbirinden ünlü isimlere makyaj yapan Aytin özetle şu şekilde sektörü değerlendirdi;
“Mart ayına kadar yoğun bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyorduk. Hem devam eden dizi setleri, hem de kendi müşterilerimizin talepleri bizim oldukça yoğun bir tempoda çalışmamıza neden oluyordu. Covid-19 nedeniyle dizi setlerine ara verildi. Sokağa çıkma yasakları ilan edildi. Hemen hemen her yer kapatıldı. İnsan sağlığı için olması gereken uygulamalardı bunlar. Tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektör de büyük bir darbe aldı. İnsanlar evlerinden çıkamadığı kişisel bakımları aksadı. Bu da insanların psikolojilerine olumsuz bir şekilde yansıdı. Kadın psikolojinde kişisel bakımın büyük bir önemi bulunuyor. Çünkü evde yapılan bakımlar kısmen yeterliliğe sahip. Kişisel bakım konusunda uzmanlık gerektiren bazı detaylar var. Evlerde bu bakımların gerçekleştirilmesi çok zor. Kendi bakımımı kendim yapabilirim diyen onlarca müşterimiz işimizin göründüğü kadar kolay olmadığının farkına vardılar. 

Artık normalleşme sürecine girildi. Yavaş yavaş dizi sektörü hareketleniyor. Yaz dizileri çekilmeye başlandı. Müşterilerimizden gelen talepleri karşılamaya başladık. Başlangıç için ilgiden memnunuz. Hala tedirgin olduğu için çekinenler elbette var. Biz tüm önlemlerimizi aldık. Standartlara uygun ve steril bir şekilde hizmetlerimizi sunuyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2020, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30