İş adamı aracında ölü bulundu

Eskişehir 'de kaybolduğu için polise başvurulan ve yaklaşık 2 gündür aranan iş adamı, boş bir arazideki aracının içinde ensesinden vurulmuş şekilde ölü bulundu. 

İş adamı aracında ölü bulundu
banner115

CEP TELEFONU SİNYALİ TAKİP EDİLDİ 

Yaklaşık 2 gün önce akşam 21.00 saatlerinde iş yerinden ayrıldıktan sonra kendinden haber alınamayan  Mustafa Ulusoy  için polis ekipleri geniş çaplı arama başlatmıştı. Yapılan çalışmalar sonrası Ulusoy'un telefon numarasının en son arama yapıldığı bölge araştırılmaya başlandı. Bu esnada Bursa-Eskişehir karayolu Söğütönü mevkisi Tesbihiye yolu üzerinde boş arazide uzun süre park halinde olan bir aracı gören bölgedeki vatandaşlar İl  Jandarma  Komutanlığı ekiplerine durumu bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, aracı incelemeye aldıktan sonra direksiyon başındaki kişinin Mustafa Ulusoy'a ait olduğunu ve şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.         

ENSESİNDEN TEK KURŞUNLA İNFAZ EDİLMİŞ 

Bölgeye gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ise, araç içi ve dışı çalışmalarında Ulusoy'un ensesinden aldığı tek kurşunla öldüğünü ve olayın cinayet olduğunu tespit etti. Hayatını kaybeden Ulusoy'un cenazesi otopsi yapılmak üzere  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi  Tıp Fakültesine götürüldü.  ÇOBANIN İFADESİ ALINDI

Ayrıca Ulusoy'un bulunduğu aracı önceki gün bölgede gördüğünü belirten bir çoban, araziye sürekli farklı araçların gelip burada durduğundan şüphelenmediğini belirtti. Öte yandan jandarma ve polis ekipleri tarafından olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüpheliler aranırken, Mustafa Ulusoy'un en son iş yerinden saat 21.00 saatlerinde ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadığı için polis ekiplerine kayıp bildiriminde bulunulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30