Kadınlara karanfil dağıttılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ilçenin caddelerinde kadınlara karanfil dağıttı.

Kadınlara karanfil dağıttılar
banner115

İsmet İnönü Caddesi girişinde kurdukları stant ile caddeden geçen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Çizmelioğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri kadınlara yaptıkları süpriz ile yüzlerini güldürdü.

"Kadına özel değer veren bir medeniyetten geliyoruz"

Kadına verdikleri değeri ortaya koymak için bu etkinliği hayata geçirdiklerini belirten İlçe Başkanı, "Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlarımızdır. Annelerimizdir, ablalarımızdır, kardeşlerimizdir, eşlerimizdir. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak, bir nebze yüzlerini güldürmek ve talep ve önerilerini dinlemek adına karanfil hediye ederek hatırlarını soruyoruz ve onları dinliyoruz.' dedi.

'Kadınlara yönelik her türlü şiddetle sonuna kadar mücadele edeceğiz.'

Kadına karşı yapılan şiddete dikkat çeken İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu açıklamasında hertürlü şiddet ile mücadele edeceğini belirterek şunları söyledi:

'Geçtiğimiz gün Samsun’da bir annenin evladının gözü önünde yaşadığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bu vicdansızlığı yaşatan gerekli cezayı alacaktır.

İnsanlığa sığmayan bu hadise hepimizin ve tüm insanlığın meselesidir. Bu konuda her bireyin toplumsal düzeyde bilinçlenmesi ve duyarlı olması gerektiğine inanıyorum.
Kadınlar insandır, bizler ise insan oğlu. Kadınlara yönelik her türlü şiddetle sonuna kadar mücadele edeceğiz.
 
Kadına çok büyük değer veren ve bu konuda dünyaya öncü olan bir medeniyetten geliyoruz. Bu şuur ile AK Parti Hükümeti döneminde kadınlara verilen hak ve önem daha da hassasiyetle ele alınmakta ve toplumun her kesiminde kadınlara öncelik tanınmaktadır.

Medeniyetimizin bu potansiyeli, bugün de dünya için önemli bir örnek teşkil etmektedir.

Bu vesileyle, hayatımızın tüm alanında sonsuz fedakarlıkla bizlere destek olan kadınlara sonsuz teşekkür ediyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30